Végül Kimondta a bíróság! Galambos Lajos hivatalosan is szabad, kezdődhet az új élet! Elsőre hihetetlen, de EZÉRT döntöttek így a bírák:

Spread the love

Galambos Lajos hivatalosan is szabad, kezdődhet az új élet Bár Galambos Lajos nem feltétlenül vágyott effajta szabadságra, mostantól hivatalosan is új élet kezdődik számára. A bíróság felbontotta Bogival kötött házasságát. Galambos Lajos és Boglárka jó darabig küzdöttek a házasságukért, hiszen mindkettejüknek fontos volt a család szentsége. Igyekeztek kitartani egymás mellett jóban-rosszban, ahogyan azt 1998-ban megfogadták, de végül Lajcsi tavaly szeptemberben bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Kapcsolatuk 2015 után a közműlopási ügy kirobbanásakor kezdett zátonyra futni és végül nem is bírta el a házaspárra nehezedő hatalmas terhet és nyomást.

A Blikk megtudta, a bíróság a napokban kimondta válásukat. A lapnak egy olvasó azt is elárulta, hogy a felek között nem voltak vitás kérdések. Hamar egyességre jutottak a hatalmas vagyon elosztásáról. Lajcsi gálánsan százmilliós vagyonrészt hagyott Boglárkának, akivel továbbra is jó kapcsolatot ápolnak, hiszen a három közös gyermekük egy életre összekötik őket.

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …