1 perce érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a megdöbbentő hírt

Spread the love

Galambos Lajos, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi, aki az elmúlt időszakot a börtönkórházban töltötte, hamarosan visszatérhet a szabad életbe. A zenészt 2023 áprilisában helyezték át a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetből a berettyóújfalui börtönkórházba, miután egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták.

Ügyvédje korábban megpróbálta elérni, hogy otthoni ápolásban részesülhessen, de ezt a bíróság elutasította. A fogvatartása alatt a zenész egészségi állapota jelentős romlást szenvedett: testileg legyengült, pszichésen megviselt és sokat fogyott.

A bíróság minden kérelmét elutasította a korai szabadulásra vonatkozóan, így a kiadott 3 év 6 hónapos büntetésének jelentős részét a börtönkórházban kell letöltenie. Családja, barátai és rajongói aggodalommal várják, milyen állapotban térhet vissza a szabad életbe.

A törvények szerint a jó magaviselet és a plusz feladatok teljesítése lehetőséget biztosít a büntetés időtartamának csökkentésére. Galambos ügyvédei szerint a zenész várhatóan körülbelül egy évig lesz börtönben, amelynek már kilenc hónapja eltelt. A szabadulás pontos időpontja egyelőre nem ismert, de várhatóan idén áprilisban történik. A közösségi médiában való visszatérésére is számíthatunk a szabadulását követően.

Lagzi Lajcsi jogi képviselője  beszélt arról, hogy hogyan van most az elítélt zenész.

Az elmúlt pár hónap során is láthatóan romlott a testi állapota: még jobban lefogyott, egyre gyengébb

Lagzi Lajcsi többször is hangsúlyozta, hogy nem kéri családja látogatását, telefonon és Skype-on akarta velük tartani a kapcsolatot. Három gyermeke és volt felesége mégis ellátogattak hozzá a börtönbe, mert nagyon aggódnak érte.

Otthonápolási kérelmet adott be

Galambos Lajos otthonápolási kérelmet adott be az egészségügyi állapota miatt. A Blikk úgy tudja, hogy ezt azonban elutasították. Erről a lap információi szerint a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsa döntött a napokban.

Megszólalt Lajcsi ügyvédje

[ ]

A lap számára a trombitaművész ügyvédje megerősítette, hogy elutasították az otthonápolási kérelmet. A börtön orvosa úgy látta, nem megalapozott, hogy Lajcsi ne tudná részben vagy egészben ellátni önmagát a rácsok mögött a mindennapok során. Végül a bíróság az orvosnak adott igazat.

Romlott a mulatós sztár egészségi állapota

Az ügyvéd, dr. Csontos Zsolt elmondta, amióta megtudta Lajcsi a számára kedvezőtlen döntést, tovább romlott az állapota. A hír elszomorította, így minden reménye szertefoszlott azt illetően, hogy otthon töltheti le a büntetését. Azóta már összeszedte magát, és most már újból a jövőt tervezi.

Ezt lehet tudni most Lajcsiról

A trombitaművész kizárólag folyékony halmazállapotú táplálékot tud magához venni. Leveseket tud enni, ezen felül például a pörkölt szaftját és teákat tud fogyasztani. Folyamatosan veszít a súlyából.

Gyomorbántalmak kínozzák

Galambos Lajosnak folyamatosan gyomorfájdalmai vannak, rendszeresen időzik a börtönorvosnál. A szükséges ellátást megkapja Lajcsi, ám ügyvédje szerint védencének olyan krónikus betegsége van, ami csak műtéttel lenne orvosolható. Ez jelenleg nem kivitelezhető, amíg börtönben van.

legutolsó videós interjú 6 hónapja készült:

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …