1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 4 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4kilométeres.

Spread the love
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események
2024. január 20. 09:53

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóúton, a keleti szektorban, Pécel térségében, gy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 49-es km-nél forgalmi akadályt nem képez, de az arra haladók vezessenek óvatosan.Az M1-es autópályán, Budapest felé, Bicske térségében, egy személygépkocsi munkavégzést végző munkagépbe hajtott. A 39-es km-nél a belső sávot lezárták.

Az M4-es autópályán, az országhatár felé, a Kengyelesi pihenőnél, egy korábban balesetet szenvedett kamion műszaki mentését végzik. A 232-es km-nél a forgalmat a pihenőn keresztül terelik.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 km-t.A személyautóval közlekedőknek díjkötelessé vált többek között, az M0-s, M4-es, M44-es autóút teljes hossza, az M30-as autópályán Miskolc elkerülő szakasza, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti része. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M9-es és M80-as autóút teljes hossza, az M8-as autópálya végig, valamint az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két km-es szakasza maradt díjmentes.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …