1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 9 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 9kilométeres.

Spread the love
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események
2023. október 12. 09:51

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M3-as autópálya csomópontjánál mindkét oldalon burkolatfelújítást végeznek. A 68-as és a 71-es km között mindkét irányban a belső sávot lezárták, ajánlott a kollektor ág (gyűjtő-elosztó ág) használata is! A reggeli erős forgalom miatt mindkét irányban torlódnak a járművek, a Megyeri híd felé már a 3 km-t is meghaladta az araszoló kocsisor hossza.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom térségében baleset történt. A 31-es km-nél a belső sávot lezárták.

Az M3-as autópálya– Budapest felé vezető oldalán, Hatvan térségében, a 49-es és a 54-es km között aszfaltoznak. A munkaterületnél csak a belső sávon lehet autózni. Torlódnak a járművek.- Az ellenkező irányban, Gyöngyös térségében is burkolatfelújítási munkák zajlanak. A 75-ös és a 77-es km között csak a külső sáv járható.- Távolabb, Polgár térségében, a 175-ös és a 166-os km között tart még a felújítási munka, de reggel 9 órától a Vásárosnamény felé vezető oldalt is lezárták, így az autópálya érintett szakasza egyik irányban sem járható. A 164-es jelű Hejőkürt/Tiszaújváros és a 175-ös jelű Polgár/Görbeháza csomópontok között a 35-ös főúton lehet kerülni.

A 10-es főúton Solymár térségében, a 13-as és a 14-es km között aszfaltoznak, 7.00-tól 16.00-ig a fél útpályát lezárták, jelzőőrök irányítják a forgalmat. A reggeli és a délutáni csúcsidőszakban torlódásokra készüljenek!A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 7 km-t.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …