1 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik….

Spread the love

Árpa Attila alaposan felkészült arra, hogy az RTL Sztárbox című műsorában Nagy Ervinnel szembenézzen a ringben, azonban egy súlyos sérülés miatt kétségessé vált a részvétele.

Árpa Attila jelenleg a The Traitors című realityt forgatja, és a producer Verebély Marcell bejelentése szerint a forgatás közben sérült meg. Ugyan még várnak rá vizsgálatok, valószínűleg eltörte a lábát – írja a Blikk.

Az október 29-én kezdődő Sztárbox című műsorban épp ő lenne Nagy Ervin ellenfele, de így erősen kérdéses, hogy ringbe tud-e majd szállni.

A műsorban egy teljes bajnokságot lehet végigkövetni három súlycsoportban. Ahogy az előző két Sztárboxesetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló segíti az esemény szakmai supervisoraként a sztárok felkészülését, valamint szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon, Kassai Tóth Csaba szakkommentátorral együtt. A három műsorvezető Héder Barna, Szujó Zoltán és Csobot Adél lesz.

A női könnyűsúly versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági.

A férfi középsúly versenyzői: Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz Jenő.

A férfi nehézsúly versenyzői: Árpa Attila (ha felépül), Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …