12 ezer forint és két kiló disznóhús miatt kellett meghalnia a 69 éves Jolánka néninek.. 55késszúrással végzett vele EZ a fiatalember.. Milyen büntetést érdemel?! – RÉSZLETEK:

Spread the love

Egy borzalmas tragédia történt, amelyben egy 69 éves asszony, Jolánka néni életét vesztette brutális körülmények között. Egy 25 éves férfi a gyanúsított, aki az eset során nem csak az asszony életét oltotta ki kegyetlen módon, hanem lopott is tőle. A gyilkosság során a nőt 55 alkalommal szúrta meg, majd torkát elvágva felgyújtotta a házat. A támadás során a férfi 2 kiló disznóhúst és 12 ezer forintot zsákmányolt.

A férfi korábban is erőszakos cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet, például megvert egy szomszédasszonyt, aki azóta is az életéért küzd, és egy másik alkalommal baltával fenyegetőzve támadt egy ház tulajdonosára. A gyilkosság után a rendőrség többször is kihallgatta a gyanúsítottat, aki tagadja tettét, de újabb bizonyítékok kerültek elő az ügyben. A gyilkosság helyszínéről ellopott tárgyakat, köztük a véres bankjegyeket, a férfi lakásán találták meg.

A Tények riportja szerint a férfi többször is lopott az idős asszony lakásáról, de ő ezt nem merte feljelenteni. A kihallgatás során a férfi abszurd magyarázatokkal próbálkozott, állítása szerint ismeretlen támadók helyezték el nála a bizonyítékokat. A férfi cselekedetei és magyarázatai felháborítóak és elfogadhatatlanok. Az eset rávilágít arra, hogy milyen fontos a társadalomban az ilyen jellegű bűncselekmények megelőzése és a védtelen emberek védelme.

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …