1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Spread the love
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 26. 14:15

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Bicske és Tatabánya között egy személyautó szalagkorlátnak ütközött és felborult. A 46-os km-nél csak egy sáv járható.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Martonvásár és Pázmánd között karbantartási munkákat végeznek. A 36-os és a 37-es km között csak egy sávon halad, emiatt torlódik a forgalom.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 3 km-es a kilépő kamionsor.Az M1-es autópályán új terelést építettek ki Győr térségében, a 129-es és a 136-os km között. Hegyeshalom felé a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják, míg a Budapest felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …