1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Spread the love

Az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé az 5-ös km-nél egy autó árokba hajtott és felborult egy busz, ezért a forgalom araszolva, csak egy sávon halad. Torlódik a kocsisor.

Ma tartják a “41. Balaton-átúszás” rendezvényt, ezért a Balaton északi partján a 71-es főútonRévfülöp átkelési szakaszán (a 64-es és a 66-os km között) erős járműmozgásra és gyalogosforgalomra készüljenek az arra közlekedők! Vezessenek a szokottnál is körültekintőbben, óvatosabban! 

Ennek okán, erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is.

Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják.

Az eseményre látogató nagyközönség a versenypályát a 19-es (Mogyoród/Hungaroring csomópont) és a 23-as km-nél (Mogyoród kelet/Veresegyház/Hungaroring csomópont) lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. 

Az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakasza, valamint a gödöllői csomópont között napközben gyakori a torlódás. 

Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk! A hagyományos „Művészetek Völgye Fesztivál” a hónap végéig tart. Emiatt a 77-es főúton Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán, erős jármű és gyalogosforgalomra lehet számítani.

Ezen kívül, a 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárműveket a Pula – Nyírád – Zalaháp- Tapolca útvonalra terelik!A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél Tisza-hídon, dilatációs szerkezetet javítanak. A félpályás lezárásnál, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben torlódásokra is számítani lehet.Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …