1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

Spread the love
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 19. 12:32

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M15-ös autópályán, a Rajka határállomás előtt két kamion ütközött össze. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták a kilépő oldalon.

[ ]

86-os főúton, Nádasd és Rimány között, a 42-es km-nél két kamion ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es km között javítják a burkolatot, Törökszentmiklós irányába viszont már megszűnt a sávlezárás. Az M0-s autóút irányába még a belső sávot tartják zárva.

Az M7-es autópálya Letenye felé tartó oldalán, Érd térségében a 21-es km-nél munkavégzés miatt lezárták a külső sávot, torlódik a járműsor.

Új terelést építettek ki az M3-as autópályán, Mezőkövesd térségében aszfaltozás miatt a főváros felé tartó oldalt a 133-as és a 128-as km között lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …