1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Spread the love

Lagzi Lajcsi gyászol: Elhunyt jóbarátja, Lagzi Laci

Lagzi Lajcsi, a mulatós zene sztárja összetörve nyilatkozott barátja, Lagzi Laci tragikus haláláról. A két mulatóssztár között nem csak a névrokonság hozott közelséget, de több évtizedes barátság is összekötötte őket. Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi, szomorúan tudatta a hírt, hogy 56 éves korában elvesztette egyik legjobb barátját, Lagzi Lacit, azaz Kozelka Lászlót.

A barátok és rajongók korábban is aggódtak Lagzi Laci állapotáért, ugyanis a mulatós sztár már egy ideje kómában feküdt. Ahogy Lajcsi korábban a Borsnak nyilatkozta:

„Gyakorlatilag agyhalál közeli állapotban van. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem visszafordítható.”

Csütörtök este azonban elérkezett a gyászhír: „Pár perccel ezelőtt elment Laci” – osztotta meg Lajcsi megtört szavakkal.

Lagzi Laci hivatalos közösségi oldalán egyelőre nincs bejelentés a haláláról, de születésnapján, júniusban még megosztott egy vidám posztot a rajongóival. Az emberek ekkor még reménykedtek abban, hogy jobbra fordulhat az állapota, ám sajnos az énekes már nem tért magához.

A tragédia különösen fájdalmas a mulatós zene világában, hiszen Lagzi Laci számos rajongót és barátot hagyott maga után.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …