27 perccel a születése után elhunyt az újszülött a szülésznő hibájából. A szülők igazságot követelnek

Spread the love

Fiona winser-Ramm első terhessége 41. hetében járt, amikor beutalták a kórházba, hogy megindítsák a szülést. Ám aznap, még mielőtt elhagyta volna az otthonát beindultak a fájások. A vajúdása nagyon elhúzódott, még másnap reggel is az összehúzódásokkal küzdött.

Egy vizsgálat során az orvosok megállapították, hogy a baba szívritmusa rendellenes. A megfigyeléseket folytatták, és nem sokkal később a baba szívritmusa javult, így normálisnak értékelték. A vajúdás utolsó négy órájában azonban a baba szívritmusa ismét romlott. Aliona rossz állapotban született. Nem lehetett újraéleszteni, és tragikus módon halottnak nyilvánították, mindössze 27 perces korában.

– Abban a pillanatban, amikor megtudtuk, hogy Aliona meghalt, a világunk összeomlott. Amit életünk legboldogabb napjának szántunk, katasztrofálisan a legrosszabbá vált. A kórház személyzete a legnagyobb bizalmunkat és tiszteletünket élvezte; soha nem gondoltuk, hogy a kislányunk nélkül kell majd távoznunk – zokogta a gyászoló édesanya.

– Az életünk teljesen tönkrement. Minden reggel felébredek, és csak egy pillanatra gondolom azt, hogy az életem normális, mielőtt a valóság pörölyként lecsap rám. Úgy érzem, mintha hiányozna belőlem egy darab – tette hozzá.

Fiona és férje, a 40 éves Daniel úgy gondolják a szülésznő tehet kislányuk haláláról, így jogi segítséget kértek, hogy választ kapjanak a kérdéseikre – írja a Mirror.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->