40 éves elmúltam, férjem tragikus körülmények miatt meghalt, Miklós napján megszületett a drága Tündérem! Ilyen brutális szavakkal támadtak rám:

Spread the love

Betöltöttem a 40 évet, amikor mérhetetlen nagy öröm ért. 20 év óta vágyom egy gyermekre. Már azt gondoltam soha nem teljesülhet az álmom.  

Férjem is szerette volna, de sajnos ő 4 hónappal ezelőtt autó balesetben meghalt. Boldog édesanya vagyok, azonban álmomban sem gondoltam, hogy léteznek ilyen gonosz emberek. Már a kórházban megjegyzéseket tettek ráma kismamák, most pedig közösségi oldalamon ért a támadás: Felelőtlen, meggondolatlan anyának tartanak, mert Down-szindromás is lehetett volna a tündérkém.  

Sok kommentelő szerint már sérült a méhemben a férjem elvesztése által ért trauma miatt. Nem tudok egészséges, vidám gyermeket nevelni majd, mert fájdalommal teli a lelkem. Kérdezlek én Titeket, hogy élhetünk ilyen gonosz világban, amikor ilyen szavak hagyják el az emberek száját? Üzenem az engem támadóknak, bár a férjem halála megviselt, igenis egészséges a gyermekem és nem fogok belőle depressziós emberkét nevelni, hisz a lelkem tele van szeretettel és úgy gondolom ez a szeretet mindent legyőz! Én azonban Békés Karácsonyt kívánok, még az engem támadóknak is! Szeretném, ha megosztanátok történetem, remélem eljut az engem bántó emberekhez is!

 

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …