Rubint Réka: A hír igaz, beadtam a válópert!

Spread the love

Mindenki máshogyan kezeli a házassági válságot, Schobert Norbert vlogot indított, felesége, Rubint Réka viszont beadja a válópert, értesült a Bors a Blikkből.

Az aerobiktanító nem tud elszámolni a lelkiismeretével és a családi béke érdekében elhagyja a családot.

“Mióta megcsináltattam a melleimet, állandóan frocliz, hogy “mi van dagadék”, meg hogy nem látja a tojásait a trampli tőgyeim miatt. Igaz, nem nagyon értem, mint mond, mert állandón kilóg egy szárazkolbász a szájából. Amíg a melleim ennyire tohonyák, képtelen vagyok a gyermekeim szemébe nézni. Szóval igen, a hír igaz, beadtam a válópert!” -mondta a lapnak a fitneszes.

Rubint hozzátette, hogy már terhességei alatt problémák voltak, Norbi naponta számon kérte, hogy miért eresztett akkora puhos beleket, az aerobikfitneszes szerint óriási szerencse, hogy végül le tudta tenni a kilókat, még, ha szülés árán is.

“Több gyereket nem is akartam vállalni, szerettem volna, ha ez egy békés család marad. Így is lesz, de már nélkülem… Múltkor a karkötőmre azt hitte, hogy integetőizom, hát kaptam is rendesen a pofámra. De megérdemlem, nem akartam, hogy így megromoljon a család béke.”

Rubint elmondta, Norbi több jelét is adta, hogy nem rajong az efféle felpuffadásokért, Réka ex(?)férje állandóan dobálta Kövér Lászlót a parlamenti közvetítésekben, korábban pedig volt, hogy napokig az abortuszklinika előtt posztolt, hogy “helyes útra térítse a hozzám hasonló csüngőhasú igényteleneket”.

Az aerobikhercegnő már el is költözött otthonról, egy ideig Németh Szilárdnál él, hogy egy kicsit összeszedje magát.

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik.

 

About admin

Check Also

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Spread the love Egy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből …