Demcsák Zsuzsa a csúcson! Ő lett Magyarország első legszebb középkorú nője 2023-ban!

Spread the love

Demcsák Zsuzsa a csúcson! Ő lett Magyarország első legszebb középkorú nője 2023-ban!

 

Egy hihetetlen online szépségversenyen aratott győzelmet, ahol a magyar nép szavazott arról, hogy kik a legszebbek és legtehetségesebbek a hazai sztárvilágban. Demcsák Zsuzsa, aki már évek óta nem látható a képernyőkön, most visszatért a rivaldafénybe, és olyan szépségeket

utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Varga Irén. De hogyan sikerült neki ez a bravúr?

Mi a titka annak, hogy ilyen csodálatosan néz ki?

“Online szépségverseny a Magyar szépségekhez” című versenyen több ezer szavazatot kapott a 45 éves Demcsák Zsuzsa, aki így toronymagasan első lett. A verseny célja az volt, hogy bemutassa és elismerje a magyar nők szépségét és tehetségét. A versenyen olyan kategóriákban lehetett szavazni, mint az arc, a test, a stílus, az intelligencia, az eredetiség. Demcsák Zsuzsa mindegyikben kiemelkedett, és lenyűgözte a közönséget.

Mi is gratulálunk neki ehhez az elképesztő eredményhez, és büszkék vagyunk rá, hogy ilyen jól képviseli Magyarországot. Megkerestük Zsuzsát is, hogy megtudjuk, hogyan érzi magát ezen az első helyen, és mi a titka annak, hogy ilyen ragyogóan néz ki. De sajnos nem kaptunk választ tőle. Talán nem akarja elárulni a szépség varázsformuláját, vagy egyszerűen csak szerény és visszahúzódó. Bármi is legyen az oka, egy biztos: Demcsák Zsuzsa egy igazi győztes és példakép a magyar nők számára,írja a lap.

Szexi szerelésben forgatja Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-t

Három évad volt eddig a TV2-n a Farm VIP-ból, midegyiket férfi nyerte: előbb Novák Zalán, utána Fehér Holló, legutóbb pedig ifj. Schobert Norbi. A nőknek ebben a realityben eddig csak két második hely jutott, Buzás Dóri és Smaltig Dalma volt nagyon közel a fődíjhoz. A tanyasi valóságshow-t nyáron forgatják, ősszel lesz képernyőn.

Demcsák Zsuzsa ezúttal is a műsorvezető, a friss fotókon kiengedett hajjal, jelentős dekoltázzsal, farmer topban és szoknyában, bőrcsizmában látható, lapozzon, mutatjuk!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …