Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

Spread the love

Új fejezet nyílik mindenki életében: 2023 . AUGUSZTUS 01 -én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

Az AUGUSZTUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Holnapi horoszkóp 2023. augusztus 2.: a Szűz meglepetésre számíthat, a Nyilas döntést hoz

Még szerdán is érzékelhetjük a keddi telihold feszítő hatását. Emiatt érzékennyé, sőt lobbanékonnyá válhatunk. Napi horoszkóp következik szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha úgy érzed, a párkapcsolatod üres, vagy egyenesen magányos, akkor most van itt az ideje a nagy szerelemnek. Persze nem minden szerelem azért van, hogy párkapcsolattá váljon, van, amelyik csak akkor kell, hogy fejlődjünk általa…

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán minden szép és jó lenne, csak a makacsságod okozhat gondokat. Nem akarsz engedni az igazadból, holott egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad. Ha képes lennél felülemelkedni a saját nézőpontodon, akkor meglátnád a másik igazát is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vidám és örömteli napra számíthatsz. Végre túl lehetsz nehéz dolgokon, sőt akár még nyaralásra is indulhatsz. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik az időt valamelyik vízparton tölthetik, akkor csupán a bőrödre kell vigyázni, nehogy leégjen

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma hajlamos lehetsz szebbnek látni a dolgokat, mint egyébként. Nem kizárt, hogy épp most látsz tisztán. Bizony, minden okod megvan a bizakodásra: ma új lendületet kapnak a dolgaid, kapcsolataid, ügyeid a munkahelyen és a magánéletben is.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha most jöttél vissza a szabadságáról, nehéz lehet visszazökkenni a munkába. A kötelezettségek most duplán nehéznek tűnhetnek, és az is lehet, hogy valóban fel is torlódtak előtted. Nincs mit tenni, bele kell vágni.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Váratlan meglepetésre számíthatnak szerdán a Szűz jegy szülöttei. Valaki, akiről már rég lemondtál, de még mindig sokat álmodtál, ma jelet adhat önmagáról. Reagálj azonnal, ha meg akarod tartani a kapcsolatot. A halogatás veszteség

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha nem vagy szabadságon, akkor ma igazán hatékony lehetsz. Igaz, a végén nagyon el fogsz fáradni, de örömmel tölthet el a jól végzett munka. Ráadásul ezzel egy nagy kő is leszakad a szívedről, tehertől szabadulsz meg

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mára veszekedést, vitát jeleznek a csillagaid. Hiába próbálsz mindent a másikra tolni, ha magadba nézel, be kell látnod, hogy te szítottad a konfliktust. Legyél kissé elnézőbb, még akkor is, ha fáradt, kimerült vagy. És ne provokálj!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma komoly döntést hozhatsz. Ha volt valami, amit igazán fontosnak éreztél az életedben, és úgy találod, hogy egyre távolabb vagy tőle, akkor itt az ideje, hogy fordíts a sorsodon. Ha azonban legyintesz rá, vagy a nehézségekre hivatkozol, akkor az is egy döntés…

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon szerencsés napod lesz szerdán. Hogy ez a szerencse miben nyilvánul meg, az függ attól, hogy mibe teszel energiát, mi érdekel mostanában. Ha ez a munka, pénzügyek, akkor ma jó hírt kaphatsz. Ha magánélet, akkor abban lesz előrelépés.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szokatlan dolgok történhetnek veled, ami megváltoztatja eddigi értékelésedet. Ne haragudj az emberekre azért, mert okoznak egy kis csalódást. Talán csak egy kicsit több a nehézségük ma. Inkább segíts rajtuk.

 

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te nem vagy igazán az a magabiztos típus, ma mégis képes leszel összeszedni magad ezen a téren. Jól is teszed, mert ma új munkát, vagy legalábbis újfajta feladatot kaphatsz. Ha határozott vagy, ez egyet jelent a sikerrel

A telihold hatására pszichés energiáink felerősödnek, tudatos és tudatalatti vágyaink kibocsátására és bevonzásra különösen alkalmas ez az időszak. Ráadásul a mai 14. tízmilliószoros, teremtő nap is!

Egy egyszerű házi rituálé alkalmazásával még intenzívebben közvetíthetjük az univerzum felé kívánságainkat. Akár egymagunkban, akár kis létszámú baráti körben ejtjük szerét, a „kívánságlevél” szertartás kozmikus energiákkal segíti életutunkkal megegyező kéréseink valóra válását.

 

A telihold idején mágikus energiák hatnak (fotó: Shutterstock)

Mire van szükség a rituáléhoz?

  • 1 fehér, piros, vagy zöld színű asztali gyertyára ( fehéret a tisztító, általános kívánságokhoz használunk, pirosat az érzelmi szegmensre, zöldet pedig az anyagi, materiális ügyekhez)• Egy A4- es papírlapra rajzolt, vagy nyomtatott pentagram alakzatra• Egy kis tálkányi vízre• Egy kis kupac földre ( lehet virágföld is)• Egy fém, kerámia vagy üvegtálra a kívánságlevél elégetéséhez• Egy kisebb papírlapr

A pentagram jelentése

Az ötágú csillag ősidök óta mágikus szimbólum. A mágiához szükséges 5 elemet szimbolizálják a csúcsai: a tűz, a víz, a föld, a levegő, és az ég felé mutató csúcsa maga a teremtő, ráható energia. Ahhoz, hogy ceremoniális beavatkozást hajtsunk végre, mind az 4 elementáris , plusz a ráható mentális energiára szükség van. A pentagramot sokan, tévesen kizárólag sátáni szimbólumnak gondolják, mely a csúcsára állított formában valóban azt jelképezi, hogy „ lentről”, sötétebb szférákból kapjuk a teremtő energiát. Ha azonban az ötágú csillag csúcsa az ég felé néz, a pozitív, magasabb dimenziósíkokból nyerjük az erőt a beavatkozásokhoz.

Hogyan csináljuk?

Egy asztalra, vagy a padlóra helyezzük el a rituáléhoz szükséges eszközeinket a következőképpen:

 

A kívánságunk céljának megfelelő színű gyertyát tegyük egy gyertyatartóba, és helyezzük a pentagram közepébe.A kis tálkányi vizet, a földet, és a tálat, melyben a kívánságlevelünket elégetjük, tegyük a pentagram alakzat köré.Gyújtsuk meg a gyertyát, vegyünk elő egy üres papírlapot.Írjuk le, kívánságként megfogalmazva azokat a célokat és vágyakat, melyekre tisztán, szívünk mélyén vágyunk. Fontos, hogy egyszerre csak egy életterületre fókuszáljunk, tehát vagy érzelmi, vagy materiális ügyekre helyezzük a hangsúlyt. Érzelmi kéréseknél piros, anyagiaknál zöld gyertyát gyújtsunk. Amennyiben lelki békénk, pszichés egyensúlyunk visszaállítása a cél, amely egyszerre több területet is átölel, mindenképpen semleges, fehér gyertya használata ajánlott .Miután gondosan megfogalmazva leírtuk kívánságainkat, a papírt cső alakban tekerjük össze, gyújtsuk meg a végét a gyertyáról, és az égő papírtekercset helyezzük egy tűzálló tálkába. Míg a papír végigég, a felszálló füstre tekintve képzeljük el, hogy vágyaink a füsttel együtt az az ég felé távoznak, és meghallgatásra találnak. Ha csoportosan végezzük a rituálét, ugyanabba a tálba dobjuk bele mindannyiunk kívánságlevelét.Mikor a papírtekercs teljesen elégett, a vizet tartalmazó tálkából kezünkkel fröcsköljünk egy kicsit a hamura, ezt követően szórjunk rá egy csöppnyi földet .

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …