A NASA megtalálta a mennyországot, ahová minden emberi lélek kerül (1. oldal)

Spread the love

Megrázó állítások egyes NASA bennfentesektől. A NASA tudja, hol a mennyország, ráadásul itt van tőlünk nem messze. Évtizedek óta tudnak róla, de titokban tartják, mert a felismerés átformálná a világot.

Több űrfelvétel is bizonyíthatja, hogy létezik az a hely, melyet a Bibliában is leírnak, és melyre az emberek úgy hivatkoznak, hogy az öröklét országa, azaz a mennyország.

Ahol minden ember boldog, és a lét valóban örökké tartó állapotban “teljesedik ki”.

Ezen űrfelvételek ezt a hitet erősítik. Ugyanis a NASA megfejtette ezen felvételek titkát, és tudják, hol is van az a hely, ahonnan minden ered, és ahová minden vissza is tér majd.

Az amerikai űrügynökség már régebben is úgy gondolta egyes számításokból kifolyólag, hogy a Nap mögött lehet valami. Egy olyan holttér van ugyanis a csillag mögötti sávban, melyben könnyen elrejtőzhet egy nagyobb égitest is.

Ráadásul, ha ennek az égitestnek szimmetrikus és tükörképe a pályája a Földével, akkor elméletileg úgy keringhet a Naprendszerünkben, hogy arról soha nem veszünk tudomást.

Egy görög filozófus, Philolaus ókori feljegyzéseiben többször is említést tesz egy bolygóról, mely a Föld hasonmása, ami egy láthatatlan központi objektum körül kering, akárcsak a mi napunk, és az univerzum összes égiteste. Sokan hívják ezt az égitestet Anti-Földnek is.

Sokak szerint az ellentétes Föld nem más, mint a mennyország vagy éden, ahová az elhunyt emberi egyedek kerülnek haláluk után.

Sokáig semmi bizonyíték nem utalt a létezésére, pusztán néhány csillagász számításai. Később azonban a számítógépes modellek szerint is elképzelhető volt, hogy egy bolygó legyen a Nap állandó – a mi szemszögünkből – takarásában.

Aztán a Yohkoh obszervatórium által készített felvételen – mely az első új generációs napfelvételek egyike – egy szokatlan kontúr rajzolódott ki a nap mögött.

Ez volt az első komolyabb jele annak, hogy van valami a túloldalon. A mitológiákban talán a “túlvilág” is innen ered, mivel az ősi civilizációk tisztában voltak azzal, hogy a fényes korongon – Napon – túli világból érkeztek az istenek.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …