Meghalt Mark Margolis, a Breaking Bad színésze

Spread the love

Életének 83. évében elhunyt Mark Margolis, a Breaking Bad és a Better Call Saul című sorozatok színésze. A kultsorozatokban a kerekesszékbe kényszerülő drogkartell fejét, Hector Salamancát játszotta, a Breaking Badben nyújtott alalkításáért Emmy-díjra is jelölték. A színész halálhírét a fia, Morgan Margolis jelentette be.

Mark Margolis augusztus 3-án hunyt el rövid betegség után egy New York-i kórházban. Felesége, Jacqueline és fia, Morgan mellette voltak a halálakor. A család közölte, zárt körű megemlékezést és temetést szerveznek.

Margolis az 1970-es évektől kezdve több száz filmes, televíziós és színpadi produkcióban szerepelt, ezek közül az egyik leghíresebb szerepe a Breaking Bad és a Better Call Saul című sorozatokban volt, melyben Hector Salamanca karakterét alakította. A kiemelkedő alakításáért Emmy-díjra jelölték. A másik legismertebb szerepe a Sebhelyesarcúban volt, ahol Alberto szerepét öltötte magára. Emellett láthattuk a Rekviem egy álomért és az Ace Venturában is.

Margolis menedzsere, Robert Kolker megható módon emlékezett meg a színészről, aki elmondása szerint egyedülálló tehetség volt, és sosem lesz többé hozzá hasonló.

„Nagyra becsült ügyfél és életre szóló barát volt. Szerencsés voltam, hogy ismerhettem őt” – fogalmazott Kolker.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …