1 perce érkezett a hír Tóth Gabiról!

Spread the love
  • Tóth Gabi a válás bejelentése után most először lép fel a közönség előtt, Hevesen táncolnak majd a Fricska táncegyüttessel. Bár az énekesnő még nem erősítette meg, minden jel arra utal, hogy új szerelme Papp Máté Bence, az együttes 29 éves tagja.
  • Tóth Gabi a válás nyilvánosságra hozatala óta most először mutatkozik meg a színpadon, Hevesen robbantanak majd a Fricska táncegyüttessel. Bár az énekesnő még nem igazolta vissza, minden jel arra vall, hogy új kedvese Papp Máté Bence, az együttes 29 éves tagja.

A Hevesi Hírportál legfrissebb bejegyzésében továbbra is szombati fellépői között említi Tóth Gabit és a Fricska táncegyüttest, és máshol sem jelent meg olyan hír, miszerint elmaradna a fellépés, ez lesz az első közös fellépésük a válás bejelentése óta.

Tóth Gabi és a Guinness-rekorder Fricska táncegyüttes ad elő közös koncertet Hevesen. A népszerű énekesnő és a világhírű táncosok látványos műsort ígérnek augusztus 19-én este a tűzijáték előtt, amelyben a népi hangzás és a modern ritmusok találkoznak

– írták.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …