Állítólag Tóth Gabi várandós az új párjától

Spread the love

Felkaptak egy olyan pletykát az internetezők, miszerint Tóth Gabi várandós az új párjától, ezért lett ennyire sürgős, hogy minél hamarabb elköltözzön Krausz a közös otthonukból, és ezért látják egyre többet ott Fricskát.

Hogy mi igaz ebből a teherbeesésről, azt nem lehet tudni, viszont Tóth Gabi nem válaszolt a hivatalos megkeresésre, tehát még az is lehet, hogy már várandós Fricskától.

fotó:illusztráció!

Vomberg Frigyes kitálalt! Így bukott le Tóth Gabi Krausz Gábor előtt! Szörnyű, mit élt át a séf!

 

Vomberg Frigyes kitálalt! Így bukott le Tóth Gabi Krausz Gábor előtt! Szörnyű, mit élt át a séf!

Szintet lépett Tóth Gabi és Krausz Gábor botránya, ugyanis sokan tudni vélik, mi történhetett.

A jelek arra utalnak, hogy Gabi félreléphetett, méghozzá a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Mátéval.

Már közös fotó is van róluk, ha látni szeretnéd a beszédes képet, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig azt is megtudhatod, mi az, ami nagyon kínos lehet majd Gábornak a válás után.

Vomberg Frigyes sztárséf, Krausz Gábor barátja kendőzetlenül nyilatkozott a Blikkknek arról, milyen lelkiállapotban van most a séf.

“A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok.

Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet” – kezdte a barát, majd elárulta, lelkileg teljesen padlóra küldte Gábort mindaz, ami kiderült.

“Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült.

Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört” – közölte Vomberg Frigyes, akivel Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsorban is együtt szerepel.

Az RTL Fókusz című műsora videóban foglalja össze, mit lehet tudni eddig a válásról. Íme:

Tóth Gabit korábban Ábrahám Róbert többször is kiállta, támogatta, barátjának tartotta. Most azonban azt mondja, nem érzi iránta a részvétet.

Ábrahám Róbert, a jobboldali véleményvezér szerint problémás, hogy Gabi újra áldozatként állítja be magát, holott ha valaki szenved a történetben, az nem ő, hanem kislánya Hannaróza, és Krausz Gábor, a férje. Egy ilyen helyzetben nem kellene, hogy bárki is mellé álljon Tóth Gabinak, Gabinek vállalnia kellene a felelősséget “legalább egyszer az életében”.

Nem kíméli többek között Lakatos Márkot és Pottyondy Edinát sem – szerinte utóbbi ugyanúgy “mindenféle szexuális kalandba bonyolódott friss anyukaként”, mint Tóth Gabi, ezért is váltak el Puzsértól – állítja.

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …