Teljesen leépült Galambos Lajos a börtönben, így fest most. Az is lehet, hogy hazaengedik a börtönből

Spread the love

Teljesen leépült Galambos Lajos a börtönben, így fest most. Az is lehet, hogy hazaengedik a börtönből

Galambos Lajos, az ismert zenész áprilisban lépett be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, miután víz-, gáz- és áramlopásért 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték.

A bevonulását követően azonban az egészségi állapota jelentősen leromlott, és már az első héten mentővel kellett kórházba szállítani.

Dr. Csontos Zsolt, a zenész ügyvédje a Story magazinnak adott nyilatkozatában osztotta meg ügyfele jelenlegi állapotát. “A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet,” fogalmazott az ügyvéd.

Az ügyvéd azonban hangsúlyozta, hogy a zenész nincs életveszélyben, de állapotát egy kórházban fekvő betegéhez hasonlította, akit éjjel-nappal nővérek felügyelnek. A fő különbség az, hogy Galambos egyedül tartózkodik a szobájában, és a hozzátartozóival való kommunikációra vár.

Galambos Lajos azóta sem találkozott családtagjaival személyesen, de az ügyvédjével és szeretteivel is rendszeresen kapcsolatban áll.

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …