Reagált a kerület polgármestere, keményen odaszólt a szabálytalanul parkoló Kern Andrásnak: „A gyalogosoknak nem feladatuk a tahón parkoló autók kerülgetése”

Spread the love

Nem hagyta szó nélkül Kern András szabálytalan parkolását Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere, aki azt írta: a gyalogosoknak nem feladata a tahón parkoló autók kerülgetése.

„A szabályok mindenkire vonatkoznak. A közelmúltban egy ismert művész úgy gondolta, megállhat a Margit körút egyik legforgalmasabb szakaszán a járdán. Mivel az autósok szűk, szabályokkal nem törődő kisebbsége miatt a Margit körút járdáit mindenhol parkolásgátló növényládákkal és oszlopokkal védjük, csak a zebrán keresztülhajtva tudta megközelíteni a pékséget, immár legalább második alkalommal” – írja Facebook posztjában Őrsi Gergely, II. kerületi polgármester. – Ezzel az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladatuk tahón parkoló autók kerülgetése. De veszélybe sodorta a Margit körúton szabályosan haladó autósokat is, akik szintén nem számítanak a gyalogátkelőről kitolató autóra. A művész a nyilatkozata alapján egy megoldást lát a kérdésre, egy külön parkolóhely kialakítását az üzlet előtt, a zebránál, hogy ott megállhassanak. Szerintem viszont nem ez a megoldás” – fűzte hozzá a városvezető.

Ahogy arról lapunk elsőként beszámolt, másodszor kapták lencsevégre Kern Andrást, amint az egyik belvárosi pékség bejáratáig hajt a kocsijával, majd a járdán, tilosban áll meg, amíg beszalad az üzletbe. A színész szerint parkoló kellene az elé a pékség elé, amelynek a jelek szerint a törzsvendége a népszerű, Kossuth- és Jászai-díjas színművész.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …