Magához tért a börgöndi repülőbalesetben megsérült édesapa: adománygyűjtés indul a családért

Spread the love

Lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én. A rendőrség közlése szerint az eddig ismeretlen ok miatt a börgöndi repülőnapon lezuhant sportrepülőgép egy parkoló személygépkocsi mellé esett, amely a becsapódó alkatrészektől kiégett. Az elsődleges adatok alapján a pilótán kívül egy ember tartózkodott a repülőgépen, ők a helyszínen életüket vesztették. A személygépkocsi utasai közül hárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték / Fotó: MTI/Lakatos Péter

Magához tért a börgöndi repülőbalesetben megsérült apuka, aki a család egyik tagjaként súlyos égési sérüléseket szenvedett – közölte Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.
Ezeket látta már?

Bezárás
„Ez annyira szörnyű tragédia, hogy erre bocsánatot találni talán nem is lehet” – Nyomon vagyunk, 1. rész – Weiszdorn Róbert – teljes videó

Itt a bejelentés: változás a kötelező bolti akcióknál

Mint arról a Blikk is beszámolt, múlt vasárnap egy sportrepülőgép lezuhant bemutató közben a börgöndi légi parádén. A pilóta és utasa – apa és fia – nem élték túl a balesetet. A gép egy parkoló autó közelében csapódott be, ami kigyulladt és hárman súlyosan megsérültek.

A Somogy vármegyei család tagjai közül az édesapa magához tért a kórházban, az édesanyát és kilenc éves kislányukat továbbra is altatásban tartják – írja a Facebookon Cser-Palkovics András.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a kistelepülés közössége, ahol a család lakik most gyűjtést szervez a sérülteknek. Székesfehérvár pedig természetesen hozzájárul ehhez és a város 500 ezer forint azonnali adomány folyósításáról döntött a család számára.

Itt tud segíteni

Ha tehetik, akkor lehetőségeik szerint segítsenek a családnak a következő számlára való utalással:

11773432-01282881

Denke-Fehér Andrea

Közlemény: Sikerülni fog!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …