Nagyon kínos dolog derült ki Tóth Gabiról

Spread the love

Hadházy Ákos parlamenti képviselő nemrégiben osztott meg egy érdekes posztot a közösségi médiában, melyben Tóth Gabi népszerűségét hasonlította össze más hazai előadókkal az egyik legnagyobb zeneszolgáltatón, a Spotify-on. Az adatok meglepőek, hiszen Hadházy szerint Tóth Gabi dalait nem annyian hallgatják, mint azt az énekesnő tehetsége alapján gondolnánk.

A képviselő hozzászólásából kiderül, hogy a Sógorok népszerűsége magasabb a Spotify-on, mint az “nemzet fideszes csalogányáé”. De nem csak ők állnak jobban a hallgatottsági listán, ugyanis a statisztikák szerint Győzike is majdnem kétszer annyiszor kerül meghallgatásra, mint Tóth Gabi. A listát a Jó Laci Betyár és Bunyós Pityu követi szorosan.

“Többen hallgatják a Sógorokat mint a nemzet fideszes csalogányát havonta! Győzike meg majdnem duplán hallgatottabb mint a művésznő, akit szorosan követ a Jó Laci Betyár és Bunyós Pityu is. Úgy látszik a Spotify-on nem lehet (még!!!!) hallgatóságot venni. Vagy baloldali cselszövés van a háttérben, Soros és a Nyugat segítségével?” – derült ki Tóth Gabiról.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …