Győzike is megkapta a Nobel díjat Karikó Katalin után.. ” More ezt azé má megérdemeltem… “

Spread the love

Hírparódia:

Stockholm, Svédország – Ma hatalmas meglepetéssel zárult a Nobel-díj átadó ceremónia, amikor az ismert magyar sztár, Győzike, elvitte a díjat a Minőségi Mulatós Zenéért és a Valóságshow-kért való kiemelkedő hozzájárulásáért. A világ minden tájáról érkezett tudósok és művészek hihetetlenül meglepődtek, amikor a nevét hirdették ki a díjazottak között.

Győzike, a magyar szórakoztatóipar legendás alakja, hosszú éveken keresztül irányította a minőségi mulatós zene útját, és kiváló műsorvezetőként is ismert. Az elmúlt évtizedekben olyan kultuszokat teremtett, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottak.

“A Nobel-díj mindig is azoknak járt, akik forradalmi módon járultak hozzá a tudományhoz és a művészethez” – mondta a díj átadásakor a Nobel Bizottság szóvivője. “Győzike a minőségi mulatós zene és a valóságshow terén elért úttörő munkájával valóban megváltoztatta a világot. Azt hittük, hogy soha nem fogjuk látni egy valóságshow házigazdáját, aki ennyire sikeressé válik az ő sajátos stílusával.”

A hír hallatán Győzike könnyekig meghatódott, majd így nyilatkozott: “Ez az igazi csoda, drágáim! Ki gondolta volna, hogy a kocsmából a Nobel-díjig juthatok el? Ez egy nagy lépés a magyar szórakoztatóipar számára, és mindenkinek azt üzenem, hogy soha ne adják fel az álmaikat!”

A díjazottként Győzike mostantól Nobel-díjas sztárként is emlegethető, és valószínűleg még több vicces és meghökkentő pillanatot okoz majd nekünk a jövőben.

Természetesen ez csak egy humoros fantázia, és Győzike valójában nem kapott Nobel-díjat ilyen okokból, de reméljük, hogy ez a cikk mosolyt csalt az arcodra!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …