Összeomlott a teherautó sofőrje, aki a 9 éves Ricsi végzetes tragédiáját okozta. Ilyen állapotban van most:

Spread the love

Egy szívszorító tragédia rázta meg Pesterzsébetet. Ricsi, a kilencéves kisfiú épp az iskolába tartott kedden édesanyjával, amikor egy leomló kőkerítés életét vette. Az esetről egy másik szülő, szemtanú, a Tényeknek adott nyilatkozatban mondta el, hogy több ember is próbálta emelni a nehéz betonkerítést, de hiába. „Tízen sem tudták felemelni azt a betont. Nem tudták, senki sem tudott segíteni.”

Az iskola előtt mécsesek és emléktárgyak égnek a tragédia helyszínén. Sok kisdiák levélben és játékokkal búcsúzott el barátjától. A balesetet egy zöld teherautó okozta, ami miatt a rendőrség órákig tartotta a helyszínen a sofőrt a baleset részleteinek tisztázása érdekében. A kisfiú édesanyja, akinek lába is megsérült, teljesen összeomlott. „Fogta az ölébe és már haldoklott a gyerek. Végignéztem. Nem tudtam segíteni” – idézte a szemtanú.

Az esetet követően sok szülő kritizálta a teherautó reggeli közlekedését, úgy vélték, nem csúcsforgalomban kellett volna a gyűjtött papírt elszállítani. Az iskola vezetése közleményben reagált az esetre, hangsúlyozva az együttérzésüket és együttműködésüket a hatóságokkal: „A hibáztatás teljesen természetes, mi magunk is ezt tesszük, a hatóságokkal együttműködünk mindenben.”

Az intézmény csütörtökön néma megemlékezést tart a tragikus sorsú harmadik osztályos diák, Ricsi tiszteletére.

A teherautó sofőrje annyit mondott, nagyon sajnálja a történteket.

Egyes források szerint azonban teljesen összeomlott. Újra és újra átéli a tragédiát, valószínű hosszú lesz a felépülési folyamat, ami elé néz lelkileg, már ha túl lehet jutni egy ilyenen.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …