Mindenkit megérintett a súlyos beteg Revicky Gábor szívhez szóló üzenete. Ezt nem lehet bírni könnyek nélkül

Spread the love

Mondandója mindenkit megérintett.

Reviczky Gáborral megtörtént az, amitől mindnyájan rettegünk, mikor az orvosok rákkal diagnosztizálták. Prosztatarákja áttétes lett és megtelepedett a csontjaiban. A kemoterápiás kezelést eleinte elutasította, de végül rávette magát. Azóta is a gyógyulásán munkálkodik, habár ebben akadnak nehézségek. A szakemberek tanácsára próbál sok folyadékot bevinni, de a dohányzásról sehogy se tud lemondani. Most a Kossuth Rádióban nyilatkozott állapotáról és megrázó dolgokat árult el.

„Egy jó előadás, amit a színész is imád, gyógyszer a nézőnek, mert arra az időre elvisszük egy másik világba, ahol jól érzi magát, és óriási gyógyszer a színész számára is” – indokolta meg a színész, hogy miért dolgozik még betegen is.

Habár gyógyulása érdekében vállalta a kemoterápiát, nem tudta, hogy az is súlyos mellékhatásokkal jár. Vezetni, mint korábban, már egyáltalán nem tud, így nem mer a kormány mögé ülni.

„A hatodik kemoterápia óta szédülök. Alapvetően, ha megyek bárhová, vagy ülök, nincs problémám, de ha beülök az autóba vezetni, akkor ájulás előtti rohamaim vannak” – vallotta be Reviczky.

Végül, egy üzenetet adott át a hallgatóknak, mely mögött végtelen bölcsesség húzódik.

„Sajnos rettenetesen nehéz elérni, de próbáljuk meg szeretni egymást. Tegyünk meg mindent ezért, mert a szeretet mindenkit meggyógyít” – zárta sorait a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …