Megkértem egy roma vállalkozót, hogy rakja le a lamináltpadlót nálam, ezt nézzétek mit MŰVELT:

Spread the love
Facebook csoportban adtam fel hírdetést, mert szerettem volna az örökölt lakásba felújítani a padlót. Pontosabban a több mint nyolcvan éves sérült, dohos padló helyett szerettem volna egy új modern laminált padlót. A laminált parkettát meg is vettem a közeli barkácsboltban, nagyon tetszett nekem. De most jött a munka neheze. Én nem vagyok ezermester, ezért keresnem kellett valakit. Ne tudjátok meg milyen árakat mondtak a “szakik”, elmondták, hogy 3 nap felszedni a régi padlót, alá kell kavicsozni, aztán beton kell rá, majd aljzatkiegyenlítő, és utána lehet laminált padlózni. A legolcsóbb ajánlat (kapaszkodjatok meg!) pontosan 4 millió és 370 ezer forint volt! A LEGOLCSÓBB! Aztán jött egy fiatal cigány srác, kétszer háromszor körbe járta a szobákat, és feltette a nagy kérdést: Minek ezt lecserélni? Fel kell újítani. Azt mondta meg tudja csinálni, 120 ezer forintért egy hétvégén megcsinálja. Mutatom a képet, így nézett ki eredeti állapotában: Így nézett ki miután neki állt a srác és elkezdte tisztogatni:

Bérelt gépet is felcsiszolni a felső réteget: Aztán amikor beléptem láttam, hogy kezd összeállni a dolog, majdnem padlót fogtam: Ahol híja volt a padlónak ügyesen berakott néhány toldatot, csak előtte “meg kellett véníteni a fát” És a végeredmény:

Csodálatos lett, 1-2 hét volt mire besötétedett ilyen szép színűre. Azóta imádom. Egy valamit megtanultam, nem szabad elsőre ítélni….és nem szabad a nagyszájú “mindent is tudok” szakiknak bedőlni. Végül nem lett laminált padlót, vissza vittem az összeset az Obiba, lett helyette 80 éves tömör diófa padlóm, és egy jó szaki ismerősöm akinek arany keze van!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …