Kiderült a szörnyű titok! GÁSPÁR BEA SOK ÉV UTÁN KITÁLALT: “SAJNOS GYŐZŐ NEM TUDOTT TEHERBE EJTENI…..” NAGYON KÍNOS! SOHA NEM TALÁLNÁ KI, DE Ő SEGÍTETT NEKI TEHERBE ESNI!!

Spread the love

Kiderült a szörnyű titok! GÁSPÁR BEA SOK ÉV UTÁN KITÁLALT: “SAJNOS GYŐZŐ NEM TUDOTT TEHERBE EJTENI…..” NAGYON KÍNOS! SOHA NEM TALÁLNÁ KI, DE Ő SEGÍTETT NEKI TEHERBE ESNI!!

fogyókúrás kapszulái miatt természetes úton nem tudta megtermékenyíteni másodszor Beát, ezért döntöttek a mesterséges megoldás mellett. Gáspár Bea őszintén beszélt a gyerekvágyról a Szülőszoba friss epizódjában.

A minden-egyben.com legújabb híreit ide kattintva éred el.

A nemrégiben a főzőkönyvével feltűnt háziasszony elmesélte, Evelin megszületése után néhány évvel – a családtagok gyerekeit nézve – újra megérintette a vágy egy baba iránt. De hiába erőlködtek, nem jött össze a második gyermek, ezért orvosi segítséget kértek, aki közölte, hogy hagyományos módon nem fog menni a fogamzás. „Virág 2002-ben jött a világra, akkor már 28 éves voltam.

21 évvel ezelőtt

Ő 2001-ben fogant, de már mesterséges beavatkozással, mert Győzőnek a buta fogyókúrás szerei már nem engedték, hogy természetes úton újra teherbe essek. Akkoriban ez még szégyen volt, hogy jaj, nem lehet már rendes gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is akarjanak, de ezt én nem fogadtam el. De nem volt baj, mert az első inszemináció bevált” – idézte a 24.hu Bea Kandász Andinak mondott szavait.

Fiút akartak másodiknak

Mint kiderült, valójában fiút akartak másodiknak, sőt, először nem is egy gyermeket hordozott a szíve alatt, hanem kettőt, de egy otthoni baleset miatt csak Virág született meg. Az inszemináció után volt egy ultrahang, amikor olyan négyhetes lehettem, de akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol lezuhantam a létráról a konyhaasztalra.

A minden-egyben.com legújabb híreit ide kattintva éred el.

Vetélés

Akkor bevérzett, onnantól fogva egy maradt. De Isten is így akarta. Olyan fajtából, mint a kisebb lányom, egy is bőven elég” – mesélt a Konyhafőnök VIP korábbi győztese, aki szerint Virággal mindketten nagyon makacs, heves vérmérsékletű emberek.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …