Szörnyű baleset történt! Most erősítették meg a szomorú hírt Korda Györgyről

Spread the love

Szörnyű baleset történt!! Most kaptuk a szomorú hírt Korda Györgyről Épphogy megúszta a történteket. Egész életét a színpadon élte, de befejezni talán nem ott szeretné Korda György, aki nemrég majdnem otthagyta a fogát egy koncertjén. A Maracana Stadionban, közel 50 ezer ember előtt koncertezett, mikor olyan dolog történt, amire nem számított:

Egyik baleset követte a másikat, majd leesett a színpadi lépcsőről. Figyelmeztették, hogy az csapvíz nem iható, de ő nem hallgatott a tiltó szóra és bátran beleivott. Az ártatlannak tűnő vállalkozás azonban durván visszacsapott, ugyanis éneklés közben elszabadult a pokol… „Énekeltem ezt a szörnyűséget, és az egyik magas hangnál csak egy reccsenést hallottam. A gatyámon, a fehér gatyán valami történt. Nem volt elég az, hogy leégtem a dallal, hogy menjek ki, hogy ne hátulról menjek? Megpróbáltam hátra menni, de elfelejtettem, hogy két lépcső van, és hátra estem” – mesélte Korda György a Magyarország, szeretlek! adásában. Forrás

About admin

Check Also

Nagyon Szomorú BEJELENTÉS : ITT a nagy ÖSSZEGZŐ NYUGDÍJKORHATÁR TÁBLÁZAT : Pontosan mutatjuk ki mehet nyugdíjba 2024-ben és 2025-ben!!

Spread the love Nagyon Szomorú BEJELENTÉS : ITT a nagy ÖSSZEGZŐ NYUGDÍJKORHATÁR TÁBLÁZAT : Pontosan …