Wossala Rozina szembesítette Jenő Ráczot: ‘Ez minden határt átlépett számomra, nagyon fel vagyok háborodva

Spread the love

 

A Konyhafőnök korábbi versenyzője és bírálója szerint Rácz Jenő nem igazán hiteles.

Wossala Rozina Bochkor Gábor #Bochkor műsorában volt vendég Görög Zita, Szécsi Zoltán és Németh Kristóf mellett, amikor a hitelesség kérdését boncolgatták. Ám a vidám beszélgetés közben elérkezett egy pont, amikor a 39 éves séf, A Konyhafőnök egykori versenyzője és zsűritagja feltárta, mennyire felbosszantotta Rácz Jenő.

Rozina szerint természetes lenne, ha egy sztár csak azokat a reklámokat vállalná el, amelyek valóban hozzájuk passzolnak. Mint mondta, ő sem tesz másképp. Karrierje során több ajánlatot kapott, amelyek távol álltak az elképzeléseitől, és ezért nem fogadta el azokat – írja a story.hu.

Engem is sokan megkeresnek. Amiben nem hiszek, amit nem ennék meg, nem használnék, vagy nem érdekel, azt megköszönöm, de nem vállalom el – jegyezte meg Rozina az ajánlatairól, majd hozzátette, mennyire felháborította, hogy Rácz Jenő, a sztárséf, az egyik gyorsétteremlánc reklámjában szerepelt, és középszerű húsokat árult egy áruházláncnál.

Az, hogy ilyen középszerű húsokat árul, még valahogy elfogadható. De hogy a hús szeletekből ropogós elemeket készítsen? Nekem ez túllépte minden határt, rendkívül felháborított – mondta Rozina az ATV műsorában Bochkor Gábornak.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …