Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea? Unde au ajuns hainele pe care nu le mai poartă

Spread the love

Ozana Barabancea, pe care telespectatorii o vor revedea la masa juriului din cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!”, care va fi difuzat de Antena 1 începând din 9 septembrie de la ora 20:00, a slăbit nici mai mult nici mai puțin de 17 kilograme, în decurs de două luni de la operația de micșorarea a stomacului la care a fost supusă.

“Pentru mine, această operație este o binecuvântare și îi mulțumesc domnului doctor Rubin Munteanu că m-a convins să mă operez, fără să mă forțeze în vreun fel.

Eu am intrat în sala de operație perfect convinsă că va fi bine. Am spus Tatăl Nostru cu voce tare și am știut că intervenția va fi o reușită. Mi-am programat psihicul pentru ca totul să fie foarte bine.

Mă bucur din toată inima că am făcut această operație de micșorare de stomac!”, ne-a declarat vedeta. Odată cu noua siluetă, în viața Ozanei Barabancea au avut loc și alte schimbări. Artista a dezvăluit că și-a propus să ajungă să aibă o greutate de 65 de kilograme.

Cum hainele pe care le avea înainte s-au dovedit a-i fi mult prea mari, Ozana a decis să le dăruiască. Iar transformările de look nu se opresc aici: artista a renunțat la coafura cu breton pe care o avea de ani de zile.

“Am dăruit hainele mari persoanelor dragi și, de curând, am renunțat definitiv la breton. Pentru că am fruntea lată și ochii puternici, m-am gândit să îmi pun astfel trăsăturile în evidență”, a încheiat Ozana Barabancea.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …