Farkasházi Réka megmutatta magát smink nélkül “Remélem, beférek a …..smink nélkül ronda” verseny döntőjébe

Spread the love

Miután Ördög Nóra rengeteg kritikát kapott, Farkasházi Réka is vállalta magát smink nélkül. Ördög Nóra éppen Mexikóban forgatja az Ázsia Expressz legújabb évadát, és rendszeresen oszt meg rövid videókat a közösségi oldalain. Egy pihenőnap alkalmából készített felvételben megosztotta, hogy még soha nem érte ennyi negatív visszajelzés, amiért smink nélkül látható. A kommentek áradtak Nóri videójára, majd Farkasházi Réka is kifejezte szolidaritását az Instagram-oldalán.

Remélem beférek az Ördög Nóra “smink nélkül ronda” verseny döntőjébe. Hogy mi van???? Normálisak az emberek???? Vagy néznek tükörbe reggel? Vagy egyáltalán?- kezdte bejegyzésében Réka.

– Lányok! Asszonyok! Én szívem szerint átírnám azt a bizonyos dalt. Az, aki szép, az nem mindenkinek szép reggel. Annak szép, aki szereti. Az, aki szép, az nem azért szép, mert fiatal és ránctalan, és nincsenek sötét karikák a szeme alatt. Az, aki igazán szép, az egészen mástól szép. Az igazi szépséget nem is látja mindenki – írja az énekesnő.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …