Adél és Bence megmutatták, milyen álomszép lesz a házuk: így táncoltak közös otthonuk előtt!

Spread the love

Csobot Adél és Istenes Bence vidéki házukat építik nagy erőkkel, és videókban mutatják meg a munkálatokat.

A legújabb felvételen például romboltak és bontottak, érdemes megnézni azt a részt is.

Ha kíváncsi vagy, hogy Adél hogyan szaggatta le a függönyt, Bence pedig hogyan fúrta-faragta a falat, kattints ide.

 

„Hihetetlen, mennyi mindenre jössz rá folyamatosan. Tényleg, csak akkor látod, amikor már itt vagy, hogy Istenem, ez itt lehetne így is, az ott lehetne úgy is, ott miért van úgy? Tényleg elképesztő…

Most már értem, hogy miért mondják, hogy az első házat az ellenségednek építed, a másodikat a barátodnak, a harmadikat meg magadnak.

Mert gyakorlatilag amíg az elsőt fel nem építed, nem látod ténylegesen, mi történik, teljesen vakon vagy…” – mesélte a házfelújításról Bence.

“Hatalmas lendülettel csináljuk az építkezést, hogy tényleg beköltözhessünk augusztusban, de nagyon sokat forgatunk és minden lépésről, nehézségről, választásról beszámolunk majd… előbb-utóbb.

Emellett természetesen a megható pillanatokat is rögzítjük… ez a táncos pont ilyen volt” – írta a videóhoz a műsorvezető.

Azt is elmondta, mit láthatunk majd legközelebb: “A következő részben csiszolunk, festünk, kiválasztjuk a ház külső színét és megmutatjuk milyen a ház tető nélkül, mert azt már lebontották…

Szuper kis tetőteraszunk lett, kár, hogy befedik” – tette hozzá Bence. De most jöjjön a táncolás és a beszámoló arról, hogy áll a házépítés.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …