1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Spread the love

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

A nyugatról keletre tartó erős tranzitforgalom miatt az M1-es autópálya teljes hosszán, Hegyeshalom határátkelő és Budapest között, telített sávokra, lassabb haladásra, torlódásokra készüljenek! A menetidő többlet kb. 1 óra.Két személygépjármű karambolozott az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségben. A 137-es km-nél a belső sávot lezárták, a torlódás pár km-es.

A 84-es főúton, Újkér térségében baleset történt. A 91-es km-nél félpályás útzár mellett helyszínelnek rendőrök.Átadták a forgalomnak Bátonyterenyénél a 23-as főút új elkerülő szakaszát, a Kisterenye és Bátonyterenye közötti összekötőutat, illetve a Maconkára vezető összekötőút egy újabb szakaszát.Az ünnepi kamiontilalom december 23-án, ma este 22 órától, december 26-án, kedden 22 óráig lesz érvényben. Valamint szilveszterkor december 30-án 22 órától, január 01-jén 22 óráig tart majd.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

fotók:illusztráció!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …