Levél egy idős hölgytől az idősek otthonából.82 éves vagyok 4 gyermekem 11 unokám és egy 12 négyzetméteres szobában ülök..

Spread the love

Levél egy idős hölgytől egy idősek otthonából.

82 éves vagyok 4 gyermekem 11 unokám 2 dédunokám és egy 12 négyzetméteres szobám van.

Már nincs otthonom, se drága dolgaim, de van valaki, aki kitakarítja a szobámat, ételt és ágyneműt készít, méri a nyomásomat és mér.

Már nincs meg az unokáim nevetése, nem látom őket nőnek, ölelkeznek, vitatkoznak. Van, aki 15 naponta jön hozzám, van, aki három-négy havonta, és van, aki soha.

Télen már nem dolgozom, nem sütök sütit, nem ásom fel a kertet. Még mindig vannak hobbim és szeretek olvasni, de gyorsan fáj a szemem.

Nem tudom meddig, de meg kell szoknom ezt a magányt. Itthon csoportmunkát vezetek és segítek a nálam rosszabbaknak, amennyire csak tudok. Mostanáig hangosan olvastam egy mozdulatlan nőnek a mellettem lévő szobában, együtt énekeltünk, de a minap meghalt.

Azt mondják, az élet egyre hosszabb lesz. – Miért? Amikor egyedül vagyok, nézegethetem a családom fényképeit, otthonról hozott emlékeket. És ez minden.

Remélem, hogy a következő generációk megértik, hogy a családok azért születnek, hogy legyen jövője (gyermekes) és idős korban sem feledkeznek meg a családról.

Kérlek, ne mutasd meg ezt a gyerekeimnek.

Maria nagyi szeret téged. ????????❤️

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …