Mikes Anna gyönyörű szavakkal üzent Krausz Gábornak

Spread the love

Krausz Gábor őszintén elmondta, hogy alakult a kapcsolata Mikes Annával.

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Krasz Gábor. A sztárséf a Dancing with the Stars döntője óta nem állt kamera elé, de most kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy miként tekint az idei évre. A Séfek séfe szakácsa nem hitte volna, hogy ilyen mélypontokat és magasságokat ér majd el a 2023-as évben, és bár egy sajnálatos válás is becsúszott, összességében pozitívan értékelte ezt az esztendőt.

Mint mondta, a legjobbkor jött neki a felkérés a Dancing with the Stars-ba, de nem hitte volna, hogy egészen a legvégéig eljutnak majd Mikes Annával. Krausz Gábor eleinte csak egy egy adásra szóló, lélekgyógyító kalandként tekintett a műsorra, ehhez képest egy – ahogy ő fogalmazott – 3 hónapos buborék lett belőle.

A sztárséf nem tagadja, hogy hiányzik neki az az időszak, amit a táncolással tölthetett, de most muszáj volt visszatérnie a valóságba, és tovább dolgoznia. Természetesen kislányát, Hannarózát sem hanyagolja el, amikor csak teheti, minden idejét vele tölti; most a két ünnep között nagyon sokat lehet vele, és a szilvesztert is kettesben fogják tölteni.

Mikes Anna jelenleg 3 hetes szabadságát tölti, sokat pihen, de nagyon várja, hogy visszamehessen ő is dolgozni. A profi táncosnő is pozitívan tekint vissza arra az időszakra, amit Gáborral együtt tölthettek a Dancing with the Stars keretein belül, egyúttal megragadta az alkalmat, hogy egy üzenetet küldjön egykori partnerének.

„Tiszta szívből azt kívánom Gábornak a 2024-es évre, hogy nyerje meg a csapatával, a fekete csapattal a Séfek séfét!”

Krausz Gábor az interjú során azt is elmondta, milyen most a kapcsolata Mikes Annával. A szakácsnak nagyon jól jött Anna segítsége, hiszen nem csak a mentora volt, de egyben a lelki gyógyítója, a támasza, és most is így tekint rá. Gábor hozzátette, hogy még most is rendszeresen beszélnek egykori partnerével, de ennél többet nem akart elárulni kettejük kapcsolatáról.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …