Nem csitul a gyász! Így él most közel öt évvel férje elvesztése után Koós János özvegye

Spread the love

Szívszorító.

A Story magazin összeállításában olyan legendás előadók özvegyeiről írt, akiket soha nem felejtünk el. Vajon hová tűnt és hogyan él ma Koós János özvegye? A lap utánajárt.

Úgy látszik, az idő az egykori táncdalénekesnő, Dékány Sarolta fájdalmát nem enyhítette. Férje, Koós János közel öt évvel ezelőtti halála óta nemhogy interjúkat nem ad, de még a telefonszámát is megváltoztatta, és a barátai is hiába keresik. Mindössze annyit lehetett róla olvasni, hogy 2020-ban a lánya, Koós Réka közelébe költözött, aki mindenben támogatja, Saci és Jancsi – ahogy a házasok hívták egymást – 47 évig éltek töretlen boldogságban.

– Folyamatosan hallom a hangját, beszél hozzám, a leghétköznapibb dolgokat mondja. Aludni sem tudok, felébredek, és hallom őt. Hihetetlen, hogy nincs többé, pedig még csak 81 éves volt, fiatal a halálhoz, élhetett volna még. Szép életünk volt, jó lett volna, ha én megyek el előbb. Egyszerűen nem lehet túlélni, amit érzek – mondta nem sokkal Koós János halála után a Best magazinnak a megtört özvegy, majd hozzátette:

– Tudom, ha most látna, azt mondaná, Saci, ne szomorkodj, éld az életet, mert az élet szép. Persze, én is tudom, Jancsikám, de nélküled nem szép, ezt viszont te nem tudhatod…

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …