Cine E Polițista Din Cisnădie Care S-A Stins Din Viață La Doar 35 De Ani. Teodora Avea Doi Copii

Spread the love

E doliu la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu. S-a stins din viață, la doar 35 de ani, o tânără polițistă. Potrivit informațiilor, femeia din Cisnădie a fost răpusă de o boală gravă.

O tânără polițistă care era agent în Cisnădie s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. În cursul zilei de azi, apropiații tinerei au anunțat că aceasta s-a stins din viață după ce a fost răpusă de o boală necruțătoare. În ciuda eforturilor pe care le-a făcut pentru a rămâne în viață, corpul ei a cedat.

Teodora, o polițistă din Cisnădie, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani

În cursul zilei de azi apropiații Teodorei, o agentă de poliție din Cisnădie, au anunțat că aceasta s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Femeia a lăsat în urmă un soț iubitor și doi copii.

Potrivit informațiilor, Teodora a activat la IPJ SIBIU – Poliția Orașului Cisnădie, a adorat această meserie, a iubit oamenii, a empatizat și suferit cu fiecare în parte, adunând la ea problemele tuturor, oferind oricărui străin și pâinea de la gură, lucruri ce și-au lăsat amprenta în societate.

Fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor a fost înmormântat în secret

Pe data de 29 decembrie 2023, fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor a fost înmormântat. Potrivit informațiilor, tânărul în vârstă de 21 ani a fost depus la capela cimitirului Bellu, împreună cu un prieten de-al lui.

Cei care l-au cunoscut și-au putut lua rămas bun de la el. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus de la capela cimitirului Bellu la cimitirul militar Ghencea, unde a fost condus pe ultimul drum de foarte multe persoane, inclusiv militari.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …