Kútba betonoztak egy férfit Egerben, borzalmas kegyetlenségre derült fény

Spread the love

Közösen bérelt egy házat Egerben az a három férfi, akiknél egyik ismerősük többször tett váratlan látogatást, a hívatlan vendég pedig már egyre jobban idegesítette őket.

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség pénteki közleménye szerint az egyik bérlő 2015 karácsonyát a szüleinél töltötte, míg barátai az ingatlanban maradtak. December 23-án késő este ismét bejelentés nélkül jelent meg náluk ismerősük, ezt pedig már nehezen tudták tolerálni.

Az egyik férfi aludni tért, társa így kettesben maradt a látogatóval, akit ismertlen okból egy kőműveskalapáccsal fejbe vágott. Az áldozat az ütéstől rövid időn belül életét vesztette.

A tettes ekkor felébresztette lakótársát, és a harmadik bérlőt is értesítették telefonon, a helyszínre hívták, majd eldöntötték, hogy eltüntetik a hullát. A testet az udvaron lévő kútba dobták, néhány nap múlva építési törmeléket szórtak rá, végül lebetonozták. A trió ráadásul 2016 januárjában az áldozat tanyájáról különböző bútorokat, szerszámokat, egyéb tárgyakat, valamint haszonállatokat lopott el.

A holttestre majd csak 2020 áprilisában bukkantak, mikor a ház új tulajdonosa kitisztította a használaton kívüli kutat.

A férfiakat bíróság elé állították, és a gyilkosság elkövetőjét 10 év fegyházra ítélték elsőfokon. A döntéssel szemben felmentésre, illetve enyhítésre irányuló fellebbezéseket nyújtottak be, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség véleménye szerint viszont a bíróság határozata megfelelő. Másodfokon a Debreceni Ítélőtábla dönt majd.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …