Szorcsik Viki: kínhalált halt az ápolók miatt az öcsém

Spread the love

Szorcsik Viktória tavaly veszítette el imádott öccsét, Bélát. A színésznő és családja próbálja feldolgozni a veszteséget, amelyet a mindössze 37 éves férfi halála miatt éreznek, ám a gyászukat nehezíti, ami Bélával történt.

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 9

Szorcsik Viki a Blikk-nek mesélt arról, hogy szerinte az ápolók méltatlanul bántak az öccsével. Szerinte ez vezetett a halálához.

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 10

„BÉLÁNAK TÖBBEK KÖZT MÁJZSUGORODÁSA, VESEELÉGTELENSÉGE VOLT, ÉS OLYAN SÚLYOS ÁLLAPOTBA KERÜLT, HOGY OTTHON A SZÜLEINK MÁR NEM TUDTÁK ELLÁTNI. NEM AKART KÓRHÁZBA MENNI, MINTHA TUDTA VOLNA, HOGY MÁR NEM IS JÖN KI ONNAN.”

Béla édesanyja Budapestre költözött, hogy fia közelébe lehessen. A család bízott a felépülésében, de sajnos mégsem sikerült…

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 11

AKKOR MÁR PELENKÁZNI KELLETT AZ ÖCSÉMET, MAGATEHETETLEN VOLT. MIVEL AZ ÁPOLÓK NEM FIGYELTEK RÁ, NEM TETTÉK RENDSZERESEN TISZTÁBA, AZ ÜRÜLÉK BELEFOLYT A SEBBE ÉS ELFERTŐZŐDÖTT. VÉRMÉRGEZÉST KAPOTT, MAJD KÉTOLDALI TÜDŐGYULLADÁSA IS LETT, MIVEL MÉG A TAKARÓJÁT IS ELVETTÉK, ÉJJEL PEDIG FÁZOTT …”

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 12

A színésznő szerint az ilyen bánásmód elképzelhetetlen lenne egy nyugati országban…

„MEGALÁZTÁK, LELKILEG BÁNTALMAZTÁK, GÚNYOLTÁK, RÁADÁSUL NEM IS LÁTTÁK EL MEGFELELŐEN. ÉDESANYÁM TELEFONON NEM EGYSZER VOLT A FÜLTANÚJA ANNAK, HOGYAN BESZÉLTEK VELE. BÉLA EGYIK ÉJJEL LEESETT AZ ÁGYRÓL, UTÁNA KIKÖTÖZTÉK, PEDIG EZT SEMMI NEM INDOKOLTA, NEM VOLT ERŐSZAKOS. NEM TUDOTT ENNI-INNI, MOZOGNI, TISZTÁLKODNI, AZ ÁPOLÓK PEDIG EZEN SZÓRAKOZTAK. VOLT, HOGY BÉLA ÉJJEL SÍRVA HÍVTA AZ ÉDESANYÁNKAT, HOGY MIKÉNT BÁNNAK VELE. AMIKOR BEMENTEM HOZZÁ, RÁ SEM ISMERTEM.”

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 13

BÉLÁT IDŐVEL HAZAENGEDTÉK, DE AZ ÁLLAPOTA SEMMIT SEM JAVULT.

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 14

„Béla egyik szobatársa azt mondta anyunak, minden igaz, amit az öcsém mondott. Megalázták és bántották. A kórházból felhívták a szüleimet, hogy azonnal vigyék el az öcsémet, mert nincs sebészük, nem tudják ellátni a sebét, utána pedig ne is hozzák ide vissza, hanem vigyék el a salgótarjáni kórházba. Bár mentővel kellett volna őt szállítani, a szüleim maguk jöttek fel érte és vitték el a tarjáni SZTK-ba, ahol átkötötték a sebét, és azt mondták az ottani orvosok, hogy nem értik, hogyan engedhették ki ilyen állapotban, ezután ­anyuék hazavitték. Béla örült, még sírt is a boldogságtól, hogy otthon lehet, ám pár óra múlva fennakadt a szeme és elvesztette az eszméletét. A kiérkező mentők három órán át küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe.”

Szorcsik Viki: “Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…” 15

A család nem tett panaszt a kórházban, mert a tragédia annyira lesújtotta őket, hogy egyelőre nem tudnak ezzel foglalkozni.

„MEGÍGÉRTEM AZ ÖCSÉMNEK A HALÁLOS ÁGYÁN, HOGY AZ EGÉSZ VILÁG MEGTUDJA, HOGYAN BÁNTAK VELE, ÉS NEM FÉLEK A KÖVETKEZMÉNYEKTŐL SEM.”

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …