Na végre megmutatta a babát Tóth Vera! Ráadásul ketten vannak a fotón

Spread the love

A Tóth lányok, Gabi és Vera híresen összetartó testvérek, akik bár különböző természetűek – mint a tűz és a víz – mégis erős szövetséget alkotnak. 2023 Gabi élete egyik legkeményebb évének bizonyult, hiszen ráébredt, hogy házassága Krausz Gáborral nem hozza meg számára a boldogságot. Egy másik férfival találta meg a szerelmet és beadta a válókeresetet.

A válás bejelentése és az új kapcsolat nyilvánosságra kerülése után az ország figyelme rájuk szegeződött, és Gabi számos kritikát kapott. Ebben a nehéz időszakban Gabi méltósággal viselte a helyzetet, Vera pedig kiállt mellette, és támogatta őt. A két nővér közötti kapcsolat rendíthetetlennek tűnik. Gabi a 36. születésnapját ünnepli, mely alkalmából Vera egy régi, gyermekkori fotót osztott meg, amin Gabi még csak egy kisbaba.

Ezzel a 36 évvel ezelőtti, megindító, s általam készített szelfivel szeretnék neked boldog születésnapot kívánni, kedves testvérem! Neked már ennyi idősen nőtt a melled, és éppen a mosógép tetején pelenkázott anyánk, közben az én arckifejezésem azt jelezte, hogy majdnem, vagy talán be is ‘artam, olyan nehéz volt apánk fényképezőgépe. Láthatóan hatalmas koncentréjsönben voltam, hogy beleférjünk mindketten a képbe. Azóta pedig időnk nagy részében már csak koncertréjsönben vagyunk és kívánom, hogy ez sose múljon el.

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …