Most kaptuk a megdöbbentő hírt – Állítólag Berki Krisztián tényleg életben lehet. – ITT a felvétel róla! Csak ERŐS idegzetűeknek:

Spread the love

Most kaptuk a megdöbbentő hírt – Állítólag Berki Krisztián tényleg életben lehet. – ITT a felvétel róla! Csak ERŐS idegzetűeknek:

Az interneten gyorsan terjedő videóban egy rejtélyes eltűnésekkel foglalkozó TikTok felhasználó fejtegetéseket tesz arról, hogy Berki Krisztián talán mégis életben van, és valamilyen okból kifolyólag szükségessé vált számára, hogy saját halálát színlelje meg – írta a Bors.

Az Origo beszámolója szerint Berki Krisztián 2022. május 6-án, tragikus körülmények között vesztette életét budapesti otthonában. Mindössze 41 éves korában két kislányt hagyott

maga után árván. Halálának pontos okát a mai napig nem tették közzé, csupán volt élettársa, Mazsi birtokában van ezeknek az információknak, míg Berki egykori párja, Hódi Pamela Hajdú Péter műsorában kifejtette, hogy ő sosem szeretné megtudni, mi történt azon a végzetes éjszakán. A TikTokon megjelent videóban azonban egy lenyűgöző összeesküvés-elmélet látható, mely szerint a májusi tragédia eseményei nem felelnek meg a valóságnak.

A videó szerzője felveti annak lehetőségét, hogy Berki Krisztián valójában életben lehet. Ennek egyik oka, hogy korábban is ügyesen manipulálta környezetét, másik oka pedig, hogy anyagi okokból, feltehetően egy adósság miatt kényszerült eltűnni a nyilvánosság elől.

Berki krisztián életben lehet? @apv.videography  @o.alexxx3  #berki#berkikrisztián #él #rejtély #rejtélyes #foryou #fyp ♬ eredeti hang – Alex – Alex

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …