1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Szulák Andreáról:Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat

Spread the love

1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Szulák Andreáról:Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

 

Szulák Andrea rengeteg filmben, sorozatban és színházi darabban megmutatta tehetségét, és bár néhányakat meglephet, február 8-án tölti be 60. életévét. Az ember nem is érti, hogyan csinálja, de gyakorlatilag semmi sem változott az elmúlt években, maximum a frizurája.

Dankó Rádió tematikus hétvégéjén, és exkluzív interjút is készítettek az énekes-színésznővel. Ebben Szulák Andrea egyebek mellett arról beszélt, mostanában már nem fontos neki ez az ünnep.

Igyekszem nem tudomást venni az idő múlásáról. Vannak napok, amikor 25-nek, máskor 95-nek érzem magam. Minél idősebb az ember, annál több a vesztesége. A születésnapom addig volt fontos nekem, amíg az anyám élt. Most már a lányom születésnapja lett a mi közös fiesztánk, erre mindig nagyon készülök, a saját születésnapomnak már nincs nagy jelentősége.

Az adásban arról is beszélt, hogyan képzeli el a napjait tíz év múlva.

Nem tudom, mi lesz később. Idővel el kell majd gondolkodnom, hogyan lehet méltósággal elbúcsúzni a szakmától. A színpadon kívül is van élet. Nagyon bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék. Finom eleganciával, diszkréten, lassú léptekkel szeretnék majd visszavonulni

– osztotta meg az előadóművész.

 

Hirdetés

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …