Éjjel-nappal dolgozik Nagy Feró, hogy eltartsa családját: Unokáim vannak, családom, el kell tartani őket

Spread the love

Nagy Feró, aki már ötven éve zenél, még nem tervez visszavonulni.  A Kossuth-díjas Beatrice frontembere szeret a közönség előtt állni, és élvezi a színpadon való zenélést. A családja is nagyon fontos neki, különösen az unokái, akikkel szívesen tölt el minőségi időt.A rajongók még mindig odavannak a híres rockénekesért, de a járvány miatt kevesebb koncertet tud adni. “A Beatrice 45-öt csináljuk most, aztán jön az 50 és így tovább. Nem az a tervünk, hogy abbahagyjuk, és még egy utolsó nagy bulit rendezzünk, meg még egyet. Amíg az Isten megadja az erőt és az egészséget, addig megyek!” – nyilatkozta Nagy Feró a Sorry magazinban.

Feró úgy érzi, hogy hasonlít Mick Jaggerre, aki szintén nem akar leállni a zenéléssel: “Engem is le kell majd lőni a színpadról, olyan vagyok én, mint Mick Jagger!”

A zenésznek nem csak a munkája jelent szenvedélyt, hanem a családja is. Feró, aki négy unokát büszkélkedhet, elmesélte, hogy nyáron kevesebbet tud velük lenni, de amikor együtt vannak, akkor nagyon laza nagypapa. “Nálam simán megeshet, hogy ebéd előtt fagyiznak” – mondta humorosan.

Nagy Feró azt vallja, hogy a gyerekeknek szabadon kell hagyni a választásukat, és megmutatni nekik a világ sokoldalúságát, hogy maguk döntsék el, milyen életet akarnak élni. A rockzenész beszélt legkisebb fiáról is, aki már gyerekkorában dobolni kezdett, és fellépett a Beatrice zenekarral.

A zenész így fogalmazott a gyerekeiről: „Úgy gondolom, hogy jó dolog, ha minél több mindent megmutatunk a gyerekeknek a világból, és ők maguk kiválasztják azt, ami nekik tetszik. Mindenre nyitottnak kell lenni, de úgy kell csinálni, hogy közben ne ártsunk sem a családnak, sem a társadalomnak, sem magunknak.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …