Tomán Szabina olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love

Tomán Szabina Kegyetlenül beolvasott  Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Tomán Szabina súlyos üzenetet írt Novák Katalinnak

Tanácsadók Távozása Novák Katalin Köztársasági Elnök Mellől:

Novák Katalin tanácsadói közül többen, köztük neves személyiségek mint Gundel Takács Gábor és Lackfi János, távozásra kényszerültek a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének kegyelemben részesítése után, aki egy pedofil bűncselekményeket eltusoló ügyben érintett volt. A távozásokat a pedofilmosdatási botrány kirobbanása követte.

Tomán Szabina Bejelentése:

A HVG értesülései szerint Tomán Szabina is bejelentette távozását a köztársasági elnök tanácsadói közül, döntését a közösségi médián keresztül kommunikálva. Kiemelte elkötelezettségét a női vállalkozók és munkavállalók helyzetének javítása iránt, valamint azt, hogy tanácsadói munkáját díjazás nélkül végezte.

Hirdetés

Álláspont a Pedofília Ügyében:

Tomán Szabina egyértelmű álláspontot fogalmazott meg a pedofília elítélésével kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy a pedofília elítélése erkölcsi kötelesség, és a bűncselekmény elkövetőinek segítése egyenlő a bűnrészességgel. Kijelentette, hogy a kegyelem ilyen esetben nem járható út.

Politikai Semlegesség és Erkölcsi Elkötelezettség:

Tomán továbbá hangsúlyozta, hogy üzleti döntéseit kellő körültekintéssel hozza meg, politikai kampányokban sosem vett részt, és ezt a magatartást a jelenlegi tüntetés esetében is fenntartja, kérve a politikai vezetőket, hogy tartsák tiszteletben ezt az álláspontot. A #nemleszekcinkos hashtaggel kísért bejegyzése világossá tette, hogy nem hajlandó részt venni morálisan megkérdőjelezhető döntésekben.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …