Teljesen elszabadult a pokol – Dopeman durván nekiment Magyar Péternek !Hatalmas pfont kapott .Ilyenre még nem volt példa.Teljesen elszabadult a pokol – Dopeman durván nekiment Magyar Péternek !Hatalmas pfont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Spread the love

Pityinger László, ismertebb nevén Dopeman, egyik alapvető üzenete az, hogy Magyar Péter semmiféle újdonságot nem tárt fel, amiről a társadalom már ne lett volna tudatában.

„Most lecsapom az igazságot” – ezzel a bevezetővel jelentette be február 13-án Az Igazi Dopeman TV az első DTV Battle Vlog videóját, melyben Dopeman az akkoriban leginkább vitatott közéleti ügyet, a kegyelmi botrányt és Magyar Péter kormányellenes állásfoglalásait helyezte fókuszba.

Dopeman szerdán egy új videóban Tiktokon arról beszélt, hogy várja az ötleteket a következő rapcsata videójához, és azt közölte, hogy folytatni szeretné ezt az új formátumot, amiben rapben fejti ki a véleményét a dolgokkal kapcsolatban, mert szerinte a keddi videója elég népszerűnek bizonyult:

Az első epizód, a Magyar Péteres elég nagyot megy, főleg a Facebookon, aztán a YouTube-on és a TikTokon is.

A Partizán videója, amit Dopeman is említ, és amiben Magyar Péter, a múlt hét szombaton Novák Katalin köztársasági elnökkel együtt lemondó Varga Judit volt férje beszél a Fidesz körüli pedofilbotrányról, Rogán Antalról és Orbán Viktor politikai-gazdasági rendszerében mutatkozó törésvonalakról február 11. óta csaknem 1,9 milliós nézettségnél jár.

Nem Dopeman az első, aki magyar Péterrel szemben kritikát fogalmazott meg. Kedden Nagy Feró az rtl.hu-nak azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem tetszik neki, ahogy a volt igazságügyi miniszter volt férje beszél:

Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból.

Magyar Péter egyébként a partizános interjúban egyebek mellett azt állította: amikor Varga Judittal válságba került a kapcsolatuk, berendelték a miniszterelnöki hivatalba, és megfenyegették. Fenyegették akkor is, amikor a Diákhitel Központ vezetőjeként nem volt hajlandó aláírni sokszorosan túlárazott kommunikációs szerződéseket. Az RTL Híradója is foglalkozott Magyar kijelentéseivel:

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …