Daganatot találtak a fejében, sürgősségi műtéten esett át Katalin hercegné

Spread the love

A Palota azonnal kiadta a közleményt.

Katalin hercegné tinédzser korában sürgősség műtéten esett át: eltávolítottak egy csomót a fejéről. Mindez azután történt, hogy még a középiskolában egy csomót fedezett fel a feje bal oldalán, közvetlenül a hajvonala alatt – áll az életrajzában, amiből az Independent idézett.

Az iskola azonnal értesítette Katalin szüleit, és édesanyja, Carole azonnal elvitte a kórházba, ahol megműtötték és eltávolították a csomót.

A Palota a heggel kapcsolatban közleményt adott ki, miszerint a “heg egy gyermekkori műtéthez kapcsolódik” – mindez 2001-ben történt, miután észrevették a műtét nyomát. (Így akarták elkerülni a későbbi találgatásokat.)

A Katalin, a wales-i hercegné (Catherine, The Princess of Wales) című életrajzot Rob Jobson írta, és többek között az is olvasható benne, hogy Katalin hercegné a szülését leszámítva élete nagy részében elkerülte a kórházat.

Eddig. Ugyanis tavasszal a walesi hercegnő megosztott egy szívhezszóló videót, amiben rákot diagnosztizáltak nála.

A kemoterápiás kezelésről ezt mondta: “hihetetlenül kemény pár hónap volt az egész családunk számára, de volt egy fantasztikus orvosi csapatom, akik nagyon vigyáztak rém, amiért nagyon hálás vagyok.”

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …