Szívszaggató búcsút vett Bochkor Gábor barátjától és kollégájától, Boros Lajostól

Spread the love

Bochkor Gábor megható üzenettel búcsúzott Boros Lajostól: “Egy korszak véget ért”

Bochkor Gábor is megszólalt Boros Lajos halálhíre kapcsán, és szívszorító üzenetben búcsúzott régi kollégájától és jó barátjától a közösségi oldalán. A rádiós rövid, de annál meghatóbb bejegyzést osztott meg, amelyben kifejezte mély fájdalmát és megemlékezett közös éveikről.

Mint arról már korábban beszámolt a sajtó, Boros Lajos, a magyar rádiózás egyik legnagyobb alakja, 77 éves korában hunyt el. Hosszú ideje küzdött súlyos betegségekkel, egy kómából való csodálatos felépülés után hónapokig tartó rehabilitáción is átesett, de végül augusztus 8-án, csütörtökön szervezete feladta a harcot. Halálhírét a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége jelentette be.

Boros Lajos és Bochkor Gábor együtt írták a magyar rádiózás történelmét, amikor hosszú éveken át közösen vezették a Bumeráng című műsort, amely generációk kedvencévé vált. A két rádiós között szoros szakmai és baráti kapcsolat alakult ki, és bár az utóbbi években ritkábban láthattuk őket együtt, Bochkor Gábort mélyen megrázta a tragikus hír. A fájdalmat tovább mélyíti, hogy a rádiós nemrégiben veszítette el édesanyját is.

Bochkor Gábor megosztott bejegyzésében így írt: “Egy korszak véget ért. Lali, köszönöm az éveket, a nevetéseket és a közös munkát. Hiányozni fogsz, barátom.”

Boros – Bochkor 12 éve a Bumerángban

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …