Négy hófehér kicsi koporsó: egymást ölelve égtek halálra a testvérek

Spread the love

Egy gyermek elvesztése sem könnyű. A szülő számára a gyermeke a mindene: ő az, akiért megéri küzdeni, dolgozni, élni és sikereket elérni. Az ő jólétük az, ami értelmet ad az életünknek. Ha egy gyermek távozik az élők sorából, akkor egy darabot a szülők lelkéből is magával visz, és az apuka, anyuka már soha nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. El sem lehet képzelni azt a kínt, amit az az anyuka érzett, aki arra ért haza, hogy mind a négy gyermeke elhunyt. 

Rettenetes tragédia történt Mexikóban. Sarai Santiago García négy gyermek boldog édesanyja volt. Férje kamionsofőrként dolgozik, így tehát a rettenetes napon távol volt. Az édesanya elugrott hazulról, hogy a gyermekeinek pizzával kedveskedjen, amíg azonban a 11 éves gyerekek felnőtt felügyelete nélkül voltak otthon, tűz ütött ki a házban. A nyomozás jelenlegi eredményei szerint zárlat okozta a tüzet, és az egész lakásra kiterjedt. A gyerekek megpróbáltak kimenekülni, a bútorok azonban úgy voltak elhelyezve, valamint a tűz úgy terjedt, hogy nem tudták elhagyni a házat. 

A 2 éves Victoria Sarai Torres Santiago, a 4 éves Josué Eliseo Torres Santiago, a 8 éves Yamilet Zamora Santiago és a 11 éves Josira Ariadne Zamora Santiago halt meg a tűzben. 

A vizsgálatok szerint a legidősebb gyermek a testvéreit ölelte, úgy haltak meg együtt, összebújva. A poszt mortem vizsgálatok alapján a halál oka füstmérgezés volt. Mire az édesanya hazaért, közölték vele a halálhírt, és most gondatlanság miatt indítottak ellene eljárást. 

Mindenki elítélhet, és mondhatnak az emberek, amit akarnak, de a kicsikéim voltak a mindeneim ebben az átkozott életben. Dolgoztam, éltem és szenvedtem, hogy ők semmiben ne szenvedjenek hiányt, de sajnos elmentek. Ezt a fájdalmat pedig senkinek nem kívánom. Az vesse rám az első követ, aki bűntelen

– nyilatkozta a megtört édesanya. 

Az apuka, aki a két kisebbik gyermek vér szerinti apja, az idősebbeknek pedig a nevelőapja volt, úgy nyilatkozott, hogy a gyerekek anyukájára egészen addig fog vigyázni és addig fog mellette kiállni, ameddig a család újra nem egyesül a mennyekben – írja a Mirror. 

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …