Véget ért a keresés: A “brit Bill Gates” lánya volt az utolsó áldozat a szicíliai hajókatasztrófában!

Spread the love

Véget ért a keresés: Megtalálták Mike Lynch lányának holttestét a szicíliai jachtbaleset után

A szicíliai luxushajó-baleset tragikus végkifejlete lezárult, miután a mentőcsapatok megtalálták az utolsó eltűnt személy, Hannah Lynch holttestét. Hannah, a “brit Bill Gates” néven emlegetett Mike Lynch 18 éves lánya volt, aki a viharos időjárás miatt elsüllyedt jachton tartózkodott.

A tragédia hétfőn történt, amikor a Bayesian nevű jacht a rossz időjárás miatt elsüllyedt, fedélzetén 22 emberrel. Az áldozatok között volt Mike Lynch, valamint Jonathan Bloomer, a Morgan Stanley Bank igazgatója is. A hat eltűnt közül öt holttestet korábban találtak meg, a családtagok és barátok most Hannah elvesztése miatt gyászolnak.

Hannah Lynch, a “brit Bill Gates” 18 éves lánya volt az utolsó személy, akit eltűntként kerestek /Fotó: MTI/EPA/Lynch család/Tancredi Csopor

A család közleményében köszönetet mondott az olasz hatóságoknak, és kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban. A tragédia felhívja a figyelmet a természeti elemek és a hajózás veszélyeire, amelyek még a legmodernebb technológiai eszközökkel felszerelt hajók esetében is komoly kockázatot jelenthetnek.

A jacht kiemeléséről még nem született döntés, de a mentési műveletek lezárultak. A tragikus esemény világszerte sokkolta az embereket, és mély együttérzést váltott ki azok iránt, akik szeretteiket veszítették el ezen a szörnyű napon.

 

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …